Referenties

Mevr. Schaefer -van Paassen, 31 jaar, Den Haag

“Claudia is een fantastisch trainster en met veel plezier trainen we al jaren met haar. Knap hoe ze een duo-training weet vorm te geven voor personen met verschillende sportdoelstellingen en belangrijker: zichtbaar goede resultaten! Gecombineerd met haar eindeloze energie, expertise en optimisme is het iedere week weer geslaagd.”

Mevr. ter Beek, 39 jaar, Leidschenveen

“Vanmiddag de Royal Ten in Den Haag gelopen. 10 Km in 59 minuten. De 197ste geworden van de 506! Dankzij jou Claudia! Wie had dat een jaar terug kunnen denken?”

Mevr. Aarup, 44 jaar, Wassenaar

“I can't believe how quickly our 20 sessions have passed. Personal Training is absolutely the best thing I have ever done for myself. You are GOOD!”

Men. Aalders, 38 jaar, Scheveningen

“Ik heb enorm veel aan je gehad, en ben dan ook erg blij dat ik die stap genomen heb. Was een goed idee, al zeg ik het zelf. Ik voel me gewoon een stuk energieker, je bent een overtuigende motivator en bovendien een hartstikke leuk mens in de omgang.”

Mevr. Bazzard-Drosten, 41 jaar, Leidschendam

“Claudia is enthusiastic, professional and extremely knowledgeable of her field. She is very motivational and personable. She understands stressful and hectic lifestyles but doesn’t compromise on commitment. I enjoy and am challenged by my training sessions with Claudia, and recommend her unreservedly.”

Men. Hendriksen, 57 jaar, Den Haag

“Beste Claudia, om ongeveer 09.00 uur sta ik er dan: op de top van de Kilimanjaro. Jouw enthousiasme en stimulansen hebben ervoor gezorgd dat ik deze uitdaging vol vertrouwen heb gehaald. Heel veel dank hiervoor!”

Mevr. Odio Benito, 72 jaar, na remigratie naar haar geboorteland

“I miss my friends! Friends like you, my very dear Claudia. You were (you always will be) a very important person to me because thanks to your patience and competent skills I came back home with one strong body and a clear determination to continue my personal training. For the time being I walk almost every morning for 30 minutes and practice the exercises you sent. I will send reports to you. Lots of hugs, E.

Mevr. de Stigter, 35 jaar, Den Haag

“Ik was tegen dé trouwjurk aangelopen, maar helaas kreeg ik de rits van de jurk met geen mogelijkheid dicht en zag ik in de spiegel ‘kipfilets’ aan mijn bovenarmen hangen.. Afvallen en ‘shape’ krijgen was dus noodzakelijk, maar voor iemand die sporten en bewegen in die tijd vreselijk vond was dat geen plezierig vooruitzicht. Via via ben ik bij Claudia terechtgekomen om mijn doel te bereiken. Met weinig enthousiasme ging ik naar de eerste les, maar tot mijn verrassing was het eigenlijk gewoon een leuk uur vol beweging. De daarop volgende lessen werden steeds leuker, waardoor ik met plezier naar de sportlessen ging -op de fiets!- en er veel lol in heb gekregen. De afwisseling in oefeningen, locaties (binnen en buiten) en de hoge mate van flexibiliteit in het programma maakt dat iedere les weer anders is en er geen verveling ontstaat terwijl je fysiek wél mooie resultaten boekt. Uiteindelijk paste de trouwjurk na 6 maanden perfect en waren niet alleen mijn armen maar gehele lichaam in veel betere shape! Na de trouwpartij ben ik bij Claudia blijven sporten, gewoon omdat ik het te leuk was gaan vinden en mijn mooie shape wilde behouden. Tijdens mijn zwangerschap heb ik met een aangepast programma tot en met de 7e maand doorgesport. Na de bevalling wil ik mijn oude figuur graag weer terug, ook daarbij helpt Claudia mij.”

Mevr. Bloembergen, 72 jaar, Den Haag

“Personal Training was het enige dat ik nog niet geprobeerd had om van mijn lage rugpijn af te komen. Op advies van mijn huisarts ben ik in wanhoop erin gedoken. Van het begin af aan kreeg ik het gevoel dat Claudia echt iets speciaals voor mij en mijn klachten wilde doen. Ik kreeg vertrouwen in haar waardoor ik heel voorzichtig de oefeningen durfde te doen die ze me voorstelde. Tegelijkertijd daagde ze me uit om steeds een beetje verder te gaan dan ik zelf van plan was. Ze bleef voortdurend nauwkeurig kijken naar mijn lichaamstaal en houding. Het is ongelofelijk hoe snel ik verbetering merkte in de hoeveelheid rugpijn en ook in mijn prestaties. En de grootste verrassing: na elke training voelde ik me fantastisch fit in plaats van moe. Na een half jaartje was ik weer zeker van mijn bewegingen, sliep ik beter en was ik eindelijk van de zware pijnstillers af!”

Mevr. de Krom, 35 jaar, Den Haag

“Claudia, ik heb echt genoten van onze trainingen samen. Je was voor mij een rust- en lichtpunt in de week de laatste periode die behoorlijk omstuimig is geweest. Dank voor je support, je flexibiliteit en luisterend oor. Vooral het boksen deed me erg goed!”

Men. Hes, 32 jaar

“Ik wilde je even bedanken voor de training en plezier dat je me hebt teruggegeven in sporten. Was even vergeten hoe leuk het kan zijn. Graag tot in 2011!”

 

Personal Trainer   Medical Trainer   Functional Trainer

<body> <H1> </h1> </td> </tr> </table> </body>